
Yaklaşımımız
Deneyimsel Öğrenme
Yetkinlik Tabanlı Tasarım
Problem Tanımlayıcı Eğitim
Deneyimsel
Öğrenme
Deneyimsel öğrenme, hissetme, yansıtma, düşünme ve eyleme geçme adımlarının tamamını kapsayan bütüncül bir öğrenme kuramıdır.

Eğitimlerimizi bu döngünün etrafında dönecek bir şekilde tasarlıyoruz.
Bütüncül bir öğrenme deneyimi.
Katılımcıların birbirlerini yakından tanıdıkları, birlikte eğlendikleri, programın ise onların beklentilerine göre şekillendiği pozitif bir öğrenme alanı yaratıyoruz.
Konuyu deneyim edecekleri simülasyonlar uyguluyor, yansıtma (debrief) oturumlarıyla bu deneyimi bilgiye dönüştürüyoruz. Konu ile ilgili pratik kullanılabilir teoriler aktarıyor, gerçek iş yaşamlarında uygulamaları için aksiyon planları oluşturuyoruz.
Yalnızca bir yöntem değil, güçlü bir içerik.
Deneyimsel Öğrenme yalnızca eğitimlerimizde kullandığımız bir yöntem değil. Öğrenmeyi öğrenme, öğrenme esnekliği, yaşam boyu gelişim ve değişimlere adapte olabilme konularında bir içerik.
Deneyimsel Öğrenme hepimizin bilmesi ve uygulaması gereken bir bilgi.
Yetkinlik Tabanlı Tasarım
Bir konuda yetkin olabilmek için üç temel niteliğe ihtiyaç duyarız; bilgi, beceri ve tutum.
Davranışsal dönüşüm için, konu ile ilgili yeni kavramsal şemalar oluşturmalı, refleks haline gelen beceriler edinmeli ve kişisel değerlerimizle ilişkilendirdiğimiz bir tutuma sahip olmalıyız.


Katılımcıların yetkinliğini geliştirmek için deneyimsel öğrenmenin gücünü kullanıyoruz.
Soyut bilgileri kalıcı hale getirmek için soyut kavramları somut deneyimler ile birleştiriyoruz.
Beceri geliştirmek için aktif uygulama bölümünde öğrenilenlerin pratik edilmesini ve geribildirim ile yeniden denemeyi teşvik ediyoruz.
Tutum geliştirmek içinse somut deneyim adımında sağladığımız, empati duygusunu güçlendiren simülasyonlarla derin deneyimler yaşatıyor ve bu deneyimlerin tutum geliştirmesi için yansıtmanın gücünü kullanıyoruz.
Problem Tanımlayıcı Eğitim
Öğrenenler kendi deneyimleri ve gözlemleri aracılığıyla iş yaşamındaki problemlerini tanımlar ve bu problemleri çözmek için eylem planları geliştirirler. Problem tanımlayıcı eğitimde, yetişkinler eleştirel düşünme becerilerini geliştirir ve kendi öğrenme süreçlerinin sorumluluğunu alırlar.
